frumoase tare!si daca sunt goale in interior cand vei face dulceata sa le umpli cu miez de nuca ,iar la siropul pregatit pentru dulceata sa pui flori de lavanda(ca materie prima ai din belsug)
iasa ceva demential de bun!(am incercat eu anul acesta si la cine am dat sa guste toti mi-au cerut cate un borcan...)
Pentru aroma se foloseste baton de vanilie,prin urmare se simte vanilia si foarte putin mirosul intepator de tomata in parg,iar gustul este dulce cu o idee de acrisor.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
iasa ceva demential de bun!(am incercat eu anul acesta si la cine am dat sa guste toti mi-au cerut cate un borcan...)
multumesc frumos!!!